ING Koersinformatie

Voor de liefhebbers van de ING beleggingsfondsen tbv verzekeringen (voorheen dus van de Postbank) heb ik een overzicht gemaakt van de koersontwikkelingen sinds eind februari 2009.

Zie ING Koersen

13 Responses to “ING Koersinformatie”

 1. Marij says:

  Hoi Rutger,
  hier was ik wel even blij mee. Blijf je het onderhouden?
  groeten,
  Marij

 2. rutger says:

  Ja ik blijf het onderhouden!

 3. Jan says:

  Hallo Rutger,
  Ook ik ben er erg blij mee. Dank je!
  Heb jij trouwens zich op de koersvorming. |Ik zie gisteren op ING website de koers van aandelen als |NL fonds kapitaal dalen terwil de de betrokken aandeln in de plus sloten.
  groet,

  Jan

 4. Willem says:

  Hoi Rutger,
  Kun je mij vertellen waar ik historische koersen van deze ING fondsen kan vinden?
  Groeten,
  Willem

 5. Harold says:

  Hallo Rutger,

  Het is mij opgevallen dat de koersgegevens voor het ING Aandelenfonds Kapitaal voor de maand november niet meer kloppen. Zo te zien een positie verschoven waardoor de berekening nuet meer klopt.

  Met vriendelijke groet,

  Harold

 6. rutger says:

  Ja ING heeft iets veranderd waardoor de getallen niet goed meer doorkwamen. Bedankt voor het melden! Ik heb het aangepast en hopelijk gaat het morgen ook goed.

 7. Martijn Elsakkers says:

  Beste Rutger,

  dank voor al je moeite om deze data aan te leveren. Ik had een klein vraagje: is het wellicht mogelijk de schaal op de grafieken aan te passen, zodat koersbewegingen beter in de grafiek te zien zijn? het betreft hier de y-as, als je deze wellicht een maximale lengte van 1 euro geeft, zo dit fantastisch zijn.

  groeten, martijn

 8. Jaap says:

  Hallo Rutger
  Sinds een week of twee lukt het me niet meer om de koersen van de drie ING BANk Polis fondsen op mijn scherm te krijgen, ondanks dat ik de juiste vakjes aanvink.

  Bij ING.nl kan ik de koersgegevens van deze fondsen ook niet meer vinden.
  Groeten, Jaap

 9. Hoi Rutger,

  Zo bagger als de ING zelf de cijfers publiceert, zo helder is deze pagina. Ik was bijna zover om het zelf te gaan doen maar toen kwam ik hier terecht… en het werkt perfect 🙂

 10. Rutger – wist je dat het “ING Klikfonds Kapitaal” al een poosje geen correcte grafiek meer heeft?

 11. robert says:

  beste Rutger

  super bedankt voor dit overzicht.
  Wel een vraagje: heb je de historische data bewaard? ik ben benieuwd naar de koersen van de verschillende fondsen tussen 1 en 24 augustus. Op de ing site is dit (nog?) niet te zien. de pdf’s die je daar kunt downloaden doen het maar tot 31/7.

 12. Robert says:

  Beste Rutger,

  ING heeft website aangepast. De koersen zijn nu te vinden op:

  https://www.nn.nl/Fondsen-en-Koersen/Koersen.htm

 13. Ton says:

  Hallo Rutger, heb je de data mogelijk in een excel bestand, maand bij maand? Tot hoever terug? Vrees dat ING met de polis fondsen er een potje van maakt / heeft gemaakt. In elk geval zijn ze niet voldoende transparant.